La Compagnie des Sens is een bedrijf uit Lyon dat zich al 8 jaar inzet om mensen te helpen bij het gebruik van planten in hun dagelijks leven. Etherische oliën, knopmaceraten, geneeskrachtige planten, hydrolaten, gedroogd fruit, superfoods: de natuur heeft zoveel wonderen te bieden om je te helpen voor je gezondheid te zorgen! Het is onze ambitie om je met haar in contact te brengen.

La Compagnie Des Sens Hover Image

Waarom bestaan wij?

Elk bedrijf bestaat met een reden. Dit is de onze: u helpen ontdekken wat planten allemaal voor je kunnen doen

Ontdek waarom
La Compagnie Des Sens Hover Image

Wie zijn we ?

We zijn een klein bedrijf van 40 mensen in Lyon. En hoewel het niet de rage is op het internet, wij doen alles zelf om je een samenhangende en allesomvattende service te bieden, een menselijke service.

Bekijk onze gezichten!
La Compagnie Des Sens Hover Image

Producten van perfecte kwaliteit

Om u extracten te kunnen bieden met de eigenschappen die u verwacht, zijn drastische... en unieke... kwaliteitsprocessen nodig! Elke partij die we verpakken heeft een zeer streng selectieproces doorstaan, zelfs als dit betekent dat we een voorraad moeten accepteren als de grondstof niet aan onze veeleisende kwaliteitscriteria voldoet. We sluiten nooit compromissen en nemen nooit het risico dat deze prachtige producten die de natuur ons biedt, je zullen teleurstellen. Daarom zijn we niet bang om het te zeggen, sterker nog, we zijn er erg trots op: onze producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. 

Onze kwaliteitsaanpak
La Compagnie Des Sens Hover Image

Een precieze expertise voor complete uitleg

Onze site bevat duizenden pagina's met advies, waarin we alles onder de loep nemen wat we te weten zijn gekomen over de eigenschappen, het gebruik en de voorzorgsmaatregelen van honderden planten en hun concentraten. Alles met één doel voor ogen: om je nauwkeurig, uitgebreid en gemakkelijk te begrijpen advies te geven! Ons doel is om deze natuurlijke extracten voor iedereen toegankelijk te maken, door de delicate biochemische kwesties achter elke plant zo begrijpelijk mogelijk te maken, maar ook om de vragen te beantwoorden van degenen die, net als wij, meer deskundig of nieuwsgierig zijn en willen begrijpen hoe het allemaal werkt.

Hoe worden onze adviezen geschreven?

Was dit artikel nuttig?

  

Gemiddelde score: 4.7 ( 768 stemmen )