Verzendingen

La Compagnie des Sens, specialist in de online verkoop van etherische oliën, doet er alles aan om bestellingen in recordtijd te verzenden!

Pakketten worden binnen 48 uur verzonden werkdagen maximaal na ontvangst van je betaling. Naast deze tijd varieert de levertijd van de vervoerder afhankelijk van de aanbieding die je kiest. De aangegeven levertijden op de productpagina's zijn schattingen en afhankelijk van de gekozen vervoerder. 

Meerdere levermethoden

Voor onze verzendingen hebben we verschillende formules geselecteerd die keuze bieden wat betreft budget en levertijd:

  •   Afhaling bij een relaispunt (Colissimo of Mondial Relay), beschikbaar voor levering in Frankrijk, België en Luxemburg. : de goedkoopste

Vanaf het moment dat je pakket onze vestiging verlaat, moet je rekenen op 48 tot 72 werkuren voor levering in Frankrijk (en 2 tot 5 werkdagen voor België en Luxemburg) voordat je pakket beschikbaar is in een netwerk van verkooppunten bij jou in de buurt.

Er wordt een sms en/of e-mail verstuurd om je te informeren wanneer je bestelling op het relaypunt aankomt.

  •   Express ophaalpunt (Chrono Relais) : snelle levering bij een parcelshop


Voor alle bestellingen die van maandag tot vrijdag vóór 15 uur worden geplaatst en die bestemd zijn voor het Franse vasteland: expreslevering aan huis op de volgende werkdag tussen 8 uur en 13 uur in een lokaal Relaispunt van Chrono. Uw pakket wordt geleverd op vertoon van uw identiteitsbewijs en handtekening.

 

  •   Thuisbezorging met Colissimo (gevolgd pakket zonder handtekening) of Colis Privé : de klassieke thuisformule

Vanaf het moment dat je pakket ons pand verlaat, moet je rekening houden met 48 tot 72 werkuren voor de levering voordat je het pakket in je brievenbus deponeert.

 

  •   Bezorgen thuis met Chronopost : snelle levering aan huis

Voor alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur worden geplaatst en bestemd zijn voor het Franse vasteland: expreslevering aan huis op de volgende werkdag tussen 8.00 en 13.00 uur (zaterdag inbegrepen). Persoonlijke levering (dat is altijd beter!).  ^) en na ondertekening.

Chronopost brengt je op de ochtend van de levering via sms en/of e-mail op de hoogte van het uur van levering.

 

  •   Chrono Express International - getraceerd en geleverd tegen handtekening

Levering buiten Frankrijk: binnen 48 uur geleverd aan Franse overzeese departementen, binnen 1 tot 3 werkdagen aan Europa en binnen 2 tot 5 werkdagen aan de rest van de wereld.

Let op: als je je in het buitenland of in de Franse overzeese departementen en gebiedsdelen bevindt, kunnen er inklaringskosten of havengelden van toepassing zijn, afhankelijk van je land en de waarde van je bestelling. Neem vooraf contact op met de relevante autoriteiten in je land of kijk op hun website.

 

  •   Zelf afhalen: dat is veel persoonlijker!

Sla twee vliegen in een klap en kom je bestelling afhalen in onze vestiging in Lyon van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.15 uur en van 13.15 tot 16.00 uur.

Het retouradres is het volgende: 

2 Rue Saint Jean de Dieu
69007 LYON

 

Als je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail met een klikbare link waarmee je de voortgang van je bestelling kunt volgen.

We nodigen je uit om tussen de verzending van je pakket en de bezorging ervan je ongewenste e-mail in de gaten te houden, zodat je geen enkele belangrijke mededeling over de correcte bezorging van je bestelling mist.

Tarieven

Alles bij elkaar helpt de Compagnie des Sens je om het transport te financieren, door 50% van de transportkosten voor haar rekening te nemen. We bieden ook 2 niveaus van gratis levering.
Voor aankopen van meer dan € 33,50 is de bezorging bij een Colissimo of Mondial Relay punt gratis in Frankrijk en België.
Voor aankopen van € 57,50 of meer is expreslevering naar Chrono Relay-punten ook gratis. 

Het tarief is afhankelijk van het gewicht van het pakket, de waarde van je bestelling en de locatie van de ontvanger van de bestelling (in Frankrijk of in het buitenland).

We raden je aan om je aankopen te combineren tot één bestelling, anders moet je voor elke bestelling verzendkosten betalen.

Verpakking

We besteden veel zorg aan de voorbereiding en bescherming van je pakket! Elke bestelling wordt verpakt in speciaal aangepaste en vooral volledig recyclebare verpakkingen!

Leveringsgebied

We leveren momenteel aan het Franse vasteland en de Franse overzeese departementen en gebiedsdelen, Zwitserland, Europa en... iedereen doet het !*

Let op: als je je in het buitenland of in Franse overzeese departementen en gebiedsdelen bevindt, kunnen er inklaringskosten of havengelden van toepassing zijn, afhankelijk van je land en de waarde van je bestelling.

* met uitsluiting van bestemmingen die weigeren om al onze producten of een deel ervan op hun grondgebied te importeren.

Teruggestuurde producten

Als je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze wilt annuleren en geheel of gedeeltelijk aan ons wilt retourneren, ga dan naar je klantenzone om je verzoek in te dienen en hier voor alle juridische informatie (AVG - Artikel 15: herroepingsrecht).

De portokosten voor deze retourzending zijn voor rekening van de klant die zich terugtrekt.

Zodra je pakket door ons is ontvangen en we hebben gecontroleerd of de inhoud in nieuwstaat is (ongeopend, ongebruikt of ongebruikt), geven we binnen 10 werkdagen de aankoopwaarde van het product of de producten terug. Exclusief verzendkosten omdat ze zijn gebruikt.

Retourzendingen van producten die niet voldoen aan onze algemene voorwaarden of die niet vooraf zijn aangemeld via uw klantenzone, kunnen niet in behandeling worden genomen. Wij danken u voor uw begrip.

Betaalmogelijkheden

Omdat online winkelen zo eenvoudig mogelijk moet zijn, bieden we 4 verschillende betaalmethoden:

  • (we accepteren geen American Express-kaarten)
  • Via PayPal
  • Per cheque (vooral als je een briefje speciaal voor ons bij je cheque voegt)
  • Via overschrijving
Voor de laatste 2 betalingsmethoden wacht onze boekhoudafdeling op de ontvangst van de cheque of overschrijving voordat ze de bestelling klaarmaakt.
Natuurlijk zijn alle online transacties beveiligde.