Eigendom

U bent momenteel verbonden met de website société-des-sens.fr

Deze site is eigendom van La Compagnie des Sens SAS met een kapitaal van 600,75€ geregistreerd in het handels- en bedrijvenregister van Lyon onder nummer RCS-799 020 516.

APE-code : 4791B

BTW-NUMMER : FR 82 799 020 516

Het hoofdkantoor : 118 rue Challemel Lacour, 69007 Lyon - Frankrijk.

Jij kan neem contact met ons op :

  • telefonisch op 04 82 53 40 22,

  • per e-mail naar [email protected]

  • en per post: La Compagnie des Sens - 2 rue Saint Jean de Dieu - 69007 Lyon - Frankrijk

Directeur redactie en publicatie : Theophanes van Charia

Accommodatie

Deze website wordt gehost door Raketdiensten, SAS met een kapitaal van € 1.150,00, geregistreerd in het handels- en vennootschapsregister van Parijs onder RCS-nummer 824 537 286, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd op 6 rue des Immeubles Industriels, 75011 Parijs, Frankrijk.

Persoonlijke gegevens

In overeenstemming met de wet "Computergebruik en vrijheid" van 6 januari 1978, zoals gewijzigd, heeft u het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van gegevens die u betreffen. Neem hiervoor eenvoudig telefonisch contact met ons op op 04 82 53 40 22 of per post naar 2 Rue Saint Jean de Dieu, 69007 Lyon.

Zoals elke online verkoopsite gebruiken wij de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt om uw bestellingen te beheren. Deze gegevens worden niet overgedragen, verkocht of verhuurd aan derden. Wij bewaren ze 10 jaar als het een bestelling betreft, 1 jaar als het een mandje betreft.

Wanneer u online betaalt, hebben wij geen toegang tot uw bankgegevens. De betaling gebeurt rechtstreeks op de beveiligde platforms van onze partners Ingenico (voor betaling met bankkaart) en Paypal.

Intellectueel eigendom

Deze site vormt een intellectueel werk dat wordt beschermd door de bepalingen van de Intellectuele Eigendomswet.

De site en alle elementen waaruit deze bestaat, zijn het exclusieve eigendom van Compagnie des Sens of van derden die ons toestemming hebben gegeven om ze te gebruiken. Deze elementen worden beschermd door het nationale en internationale intellectuele eigendomsrecht.

De reproductie van alle op de site gepubliceerde documenten is alleen toegestaan ​​voor exclusieve informatiedoeleinden voor strikt persoonlijk en privégebruik. Elke reproductie en/of weergave, geheel of gedeeltelijk, van de site of van een van de elementen waaruit deze bestaat, op welk medium en op welke manier dan ook, voor andere doeleinden, is onderworpen aan de uitdrukkelijke, schriftelijke en voorafgaande toestemming. redactiedirecteur van deze site. 

Was dit artikel nuttig?

  

Gemiddelde score: 4.2 ( 102 stemmen )